About US

СЪЗДАВАМЕ ЗАПОМНЯЩО СЕ ПРИСЪСТВИЕ

Ние сме малка агенция за уеб дизайн и бранд идентичност, която е специализирана в създаването на персонализирани уебсайтове за малки фирми и стартиращи фирми. Създаваме сайтове “от нулата” чрез WORDPRESS – Content Management System. Нашият екип от UI/UX дизайнери и разработчици се стараят да създават уникални, ангажиращи уебсайтове, които помагат на нашите клиенти да се откроят онлайн.

Нека Ви споделим, че имаме значителен опит в създаването и поддръжката на уеб сайтове за образованието – училища, детски градини, центрове за кариерно ориентиране, обсерватории и т.н. В нашият екип разполагаме с експерт по училищната документация /видове, срокове, начини на подредба, важни категории и т.н./. На Ваше разположение са и копирайтър и фотограф, за да бъдат перфектни Вашите текстове и снимки в сайта.

Ние, в KPPCREATE, разбираме колко е важно да сме в крак с най-новите тенденции и технологии в уеб дизайна. Ето защо ние използваме най-новите инструменти и техники за създаване на уебсайтове, които са оптимизирани за мобилни устройства, търсачки и потребителско изживяване.

Ние се гордеем с нашата работа и се ангажираме да предоставяме на нашите клиенти навременно обслужване и резултати. Позволете ни да Ви помогнем да изведете онлайн присъствието си на следващото ниво като оформим правилните ключови думи, които да изведат сайта ви напред в търсачката без допълнителни средства за реклама.

Свържете се с нас днес, за да насрочите консултация и да научите повече за това как можем да помогнем на Вашия бизнес/организация да расте.

нашите дизайни

Това са малка част от дизайните, които сме създали, администрираме и поддържаме на годишна база.