УЕБ ДИЗАЙН

В KPPCREATE вярваме, че изключителният уеб дизайн е основата за успешно онлайн присъствие. Нашият екип е запален по създаването на красиви, удобни за потребителя уебсайтове, които не само изглеждат страхотно, но и стимулират растежа на бизнеса/организацията.

ПОРТФОЛИО ЗА ДИЗАЙН НА УЕБСАЙТОВЕ

KPPCREATE предоставя дизайн услуги от 2018 година. Затова и нашето портфолио е крехко, но разнообразно. Стремим се да поемаме проекти за различни брандове и организации, които да ни развиват и обогатяват нашите знания, идеи, мироглед.

Ако решите да се доверите на млад и креативен екип, ориентиран към успеха и доволните клиенти, ще се радваме ние да проектираме Вашия уеб сайт.

Защото – детайлите са важни! Ние знаем къде да поставим акцента!

ЦЕНИ И УСЛУГИ

ВЪПРОСИТЕ СА В ОСНОВАТА

НА ВСИЧКИ ОТГОВОРИ!

FAQ

Каква е цената за създаване на уебсайт?

Няма един-единствен отговор на този въпрос. Дизайнът на уебсайт се оферира според нуждите на всеки отделен проект. Всеки уебсайт е уникален и изисква различни компоненти.

Ние проектираме и разработваме персонализирани уебсайтове специално за вашия бизнес или организация. Ще зададем много въпроси, ще оценим вашите нужди и ще ви дадем ценова оферта въз основа на тази оценка. Нашият основен пакет започва от 599 BGN. Моля, свържете се с нас на office@kppcreate.org , за да започне процесът на оферта!

Колко време ще отнеме завършването на моя уебсайт?

Ние разбираме, че всеки проект е уникален и затова нашият график за завършване на уебсайта може да варира. Изчисляваме, че завършването на уебсайт ни отнема средно между 3 и 6 седмици. Действителната времева рамка обаче може да бъде повлияна от няколко фактора.

Размерът и обхватът на Вашия проект са важно съображение при определяне на графика. Освен това колко информация можете да предоставите по време на началните етапи и скоростта на Вашата обратна връзка могат да повлияят на скоростта на завършване. Темпото, с което предоставяте съдържание и необходимата функционалност и ревизии, също ще играят роля при определянето на окончателния график.

В KPPCREATE вярваме, че комуникацията е от ключово значение за гарантирането, че Вашият уебсайт ще е завършен навреме и Вие ще сте удовлетворени от резултата. Ние ще работим в тясно сътрудничество с вас по време на целия проект, за да гарантираме, че сте информирани и включени във всяка стъпка от пътя.

Бъдете сигурни, че ние се ангажираме да доставим вашия уебсайт навреме, като същевременно гарантираме високо ниво на качество. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги за уеб дизайн и как можем да ви помогнем да постигнете вашите онлайн цели.

Ще мога ли сам да актуализирам сайта, когато приключи?

Ние разбираме, че не всеки има време или технически опит да управлява по-сложни промени или поддръжка, като актуализации на добавки, промени в дизайна или структурата или сложни функционални изисквания. Ето защо препоръчваме да привлечете помощта на професионален разработчик, който да се справи с тези по-сложни задачи.

Ние предоставяме услугата “Поддръжка и качване на динамично съдържание в сайта”, в която ние ще изпълняваме всички задачи по подготовка, обработка и качване на дигитално съдържание – като word files, pdf files, jpg, png, pptx и др; подготовка на текст; обработка големината на снимки, създаване на галерия и др. Към тази услуга ще получите и напълно безплатна месечна поддръжка за актуализиране на themes, plugins, google analitycs и др. Вижте ценовата оферта за “Поддръжка на готов сайт” по-нагоре или кликнете ТУК.

Предоставяте ли хостинг и/или домейн за уеб сайтове?

Да, в нашите пакетни цени са включени и цени за хостинг и домейн. Работим с доставчика NS1, който гарантира качествено обслужване 27/7/365 – т.е. постоянно.

Не е необходимо да правите нищо предварително, нито да сте наясно как функционират хостинга и домейна за Вашия нов/стар уеб сайт.

Ако вече имате закупен хостинг и/или домейн, то цената на пакетната услуга се намалява със 100,00 лева, колкото е стандартната цена за хостинг и домейн на годишна база.

Когато периодът от 1 година изтече, Вие ще бъдете уведомени от нас с опция, или да подновим данните за още 1 година и Вие да заплатите за това към Хостинг доставчика, или да загубите информацията и сайта си.

 

Моят уебсайт ще бъде ли адаптивен за мобилни устройства?

Категорично, ДА! В днешната дигитална ера наличието на удобен за мобилни устройства уеб сайт е от съществено значение. Ние в KPPCREATE разбираме значението на адаптивния дизайн и работим усърдно, за да гарантираме, че вашият уебсайт изглежда и функционира безупречно на модерни устройства и браузъри.

Знаем, че значителна част от уеб трафика идва от мобилни устройства, затова се уверяваме, че Вашият уеб сайт е оптимизиран за безпроблемно мобилно изживяване. 

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги за уеб дизайн и как можем да ви помогнем да създадете удобен за мобилни устройства уебсайт, който да се отличава.

Кой пише текста/съдържанието за уебсайта?

Ние изискваме да предоставите цялото текстово съдържание за вашия уебсайт. Вие сте експертът във Вашия бизнес/сфера на дейност, така че винаги е най-добре, ако идва от Вас. 

Ако имате нужда от помощ, имаме копирайтър в нашия екип, който може да ви помогне да изчистите или напишете оригинално съдържание срещу допълнително заплащане. Ако сключим дългосрочен годишен договор за поддръжка и качване на съдържание в сайта Ви от нашия екип, услугата за съдействие при подготовка на текста би била безплатна.

Всички ли уебсайтове, които създавате, са на WordPress?

Абсолютно! Ние в KPPCREATE твърдо вярваме, че WordPress е най-добрата система за управление на съдържанието, която захранва повече от 42% от световната мрежа. Популярността му се дължи на невероятната му гъвкавост и лекота на използване, което го прави предпочитан избор за фирми от всякакъв размер и индустрии.

Независимо дали търсите прост, минималистичен уеб сайт с основна информация или персонализиран уеб сайт със специфична функционалност за постигане на Вашите уникални онлайн цели, WordPress дава тази възможност. 

Едно от предимствата на използването на WordPress е неговата огромна библиотека от плъгини и теми, които ни позволяват да персонализираме и подобрим функционалността на вашия уебсайт, за да отговорим на вашите уникални бизнес нужди. 

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги за уеб дизайн на WordPress и как можем да ви помогнем да постигнете вашите онлайн цели.

Може ли да ни помогнете с красиви снимки, ако нямаме собствено заснети за бранда?

Ако е необходимо, ще Ви помогнем да намерите безплатни стокови изображения от уебсайтове като  Pixels  и  Unsplash . Ще са необходими Вашето съдействие и насоки, за да намерим перфектните изображения, снимки, графики, вектори за Вашия уеб сайт и Вашата марка/бранд.

Как да започнем?

Ако вече сте наясно какво бихте искали от нас като услуга – дали създаването на чисто нов уеб сайт “от нулата”, или промяна визията на вече съществуващ сайт /който обаче също е направен на wordpress/, или промяна на визията на стар сайт, който не е създаден чрез wordpress, или искате просто да раздвижите и промените дизайна на сайта, то тогава се свържете с нас по имейл на office@kppcreate.org или kpp.create@gmail.com.

В имейла си дайте подробности за:

– сфера на дейност на бизнеса/организацията Ви

– текущ или нов проект

– желание за менюта, подменюта и информация колко често се актуализаират те във времето

– всякакви примерни уебсайтове за справка

– информация за това имате ли лого, служебен телефон, социални мрежи и др.

След преглед ще предоставим оценка за Вашия проект или ще насрочим обаждане за допълнително обсъждане.

Може да използвате и някоя от контактните ни форми, за да Ви изпратим нашия ФОРМУЛЯР ЗА СЪЗДАВАНЕ НА САЙТ.